Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eyelash Market Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Jucarie trenulet electric Oskar din piese de constructie
25888 lei
Brand
Toyz4u
Cod produs
BZ011
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Cel mic e pasionat de Lego? Sau poate de trenulete?

Cu trenuletul electric albastru, pentru calatori, Oskar, din piese de constructie, fiecare copil petrece ore in sir jucandu-se!

Atunci cand ii oferi celui mic posibilitatea de a-si construi propria jucarie, ii oferi o satisfactie dubla: aceea de a se simti ca un mic inginer si distractia jocului de la finalul constructiei. Piesele Lego stimuleaza celor mici atentia si puterea de concentrare, antrenandu-i intr-o activitate menita sa le dezvolte rabdarea si atentia la detalii. In plus, sa construiasca ansamblul este distractiv pentru ei.

Cu piesele incluse in set, copiii isi pot schita adevarate scenarii in minte, punandu-si imaginatia la incercare. Traseul in forma de cerc cu diametrul de 70 cm ii va permite copilului sa isi plimbe noii prieteni - pasagerii din vagonul cu geamuri transparente, de calatori - pe taramuri noi si astfel va petrece ore in sir jucandu-se.

359 piese de constructie - un prilej de distractie pentru copilul tau si mai mult timp pentru tine, sa te ocupi de lucrurile de pe agenda zilei.
Din Gura in Gura